Nieuwe subsidieronde Just Transition Fund
Nieuwe subsidieronde Just Transition Fund

Naar een evenwichtige Zeeuwse arbeidsmarkt, met een plek voor iedereen

Nieuwe subsidieronde Just Transition Fund

Het Just Transition Fund (JTF) heeft een nieuwe subsidieronde opengesteld voor de regio Zeeuws-Vlaanderen / Vlissingen Oost. In deze ronde kan er voor arbeidsmarktprojecten die passen binnen het programma van JTF subsidie aangevraagd worden.

Aanvragen kunnen worden ingediend van 17 juni 2024 10:00 uur t/m 30 september 2024 17:00 uur via de webpportal van Stimulus.

Bekijk alle informatie in de factsheet: Factsheet-Openstelling-Zeeland-gecombineerde-openstelling-17-6-2024.pdf (stimulus.nl) 


Over het JTF

Het Just Transition Fund (JTF) is een Europees fonds. De Europese Unie stelt het geld in dit fonds beschikbaar aan regio’s met extra uitdagingen als gevolg van de ambitie om in 2050 een klimaatneutrale economie te hebben. Regio’s die sterk afhankelijk zijn van inkomsten en werkgelegenheid uit fossiele brandstoffen komen in aanmerking om innovatie te financieren en negatieve gevolgen op de werkgelegenheid te verminderen. De regio Zeeuws-Vlaanderen / Vlissingen Oost is één van de regio's die hiervoor in aanmerking komt.